Hannes private pasningsordning

Om mig

Overskrift

Jeg hedder Hanne serup Emborg, jeg bor sammen med min mand Martin og vores 2 børn Freja (2007) og Caroline( 2005). Jeg er uddannet køkkenleder, var i 3 år ansat hos kommunen som dagplejer, og siden 2013 har jeg været privat dagplejer. I min fritid spiller jeg fodbold, løber ,vinterbader og træner i fitness center.

Vi bor på en nedlagt gård, udenfor Rækker Mølle. 400 meter fra vejen og med en dejlig stor have. Hvor vi har vores hund Bella, 25 gæs, 7 høns, 3 kaniner og 3 udekatte.

Som dagplejer går jeg meget op i, at vi kommer ud hver dag, vores store have byder på mange udfordringer. Vi gynger, hopper på trampolin, leger i sandkasse, går ture rundt i haven, finder små dyr og meget andet. Jeg har også en ladcykel til 5 børn, som vi nyder at ta på tur i.

 Vi synger hver dag, jeg elsker sang og musik og glæden ved at se børn synge med og danse til musik. Vi bruger vores motorik og sanser meget, gennem leg, massagerim, sanselege og meget andet. Hver mandag tager vi i hallen og leger, med bolde, redskaber og får brugt en masse energi:)

Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, og går meget op i motorik, leg og at børnene bliver selvstændige. At de lære at være sammen med andre børn, både i større og mindre grupper.

2 gange om året, er der tilsyn fra kommunen. Og vi besøger også den lokale børnehave, så overgangen dertil bliver nemmere.

Vi spiser sundt og varieret mad, vi får frugt, og grønt hver dag. Og hjemmebagt brød.

Jeg har en lukket facebook gruppe for forældre, hvor jeg ligger billeder ind en gang imellem. Så i som forældre, kan se hvad vi går og laver.

Jeg glæder mig til at høre fra jer:)